falsGeneralul a răspuns Când Federația Rusă poate lovi Ucraina cu arme nucleare/fotografie ua.depositphotos.com

Rusia are în vedere în prezent trei opțiuni pentru utilizarea armelor nucleare tactice în Ucraina. Statele Unite și aliații săi încearcă să evite un astfel de scenariu, motiv pentru care au intensificat recent eforturile de sprijinire a Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko într-un interviu acordat lui OBOZREVATEL.

“Au fost exprimate mai multe motive posibile pentru utilizarea armelor nucleare de către Rusia. Acesta este un pericol pentru Federația Rusă însăși dacă Kremlinul suferă înfrângere în Ucraina, dacă există o amenințare de distrugere personală a lui Putin. Prin urmare, Statele Unite au stabilit un curs de amânare a războiului până în primăvară. Să luptăm încet, dar să nu escaladăm, pentru a nu-i provoca pe ruși să folosească arme nucleare”, a spus Romanenko.

Potrivit acestuia, recunoașterea de către Rusia a teritoriilor ocupate ca fiind proprii va agrava situația, deoarece Ucraina nu va fi de acord cu acest lucru. Acest lucru ar putea provoca Rusia să folosească arme nucleare.

Dacă Rusia recunoaște teritoriile nou ocupate ale Ucrainei ca fiind proprii, aceasta va agrava situația, pentru că nu vom fi de acord cu acest lucru. Acest lucru ar putea duce la utilizarea armelor nucleare tactice de către ruși. Prin urmare, se pare că Statele Unite au decis să ne ajute activ, astfel încât această “aderare” să nu se întâmple. Am văzut ajutor militar venind mai activ în ultimele una sau două săptămâni. Dar s-ar putea face în avans, în avans. Întotdeauna întârzie. Pentru noi, aceasta se transformă în moartea civililor și a militarilor”, a rezumat generalul.

Citește și:  Rusia a schimbat planurile pentru Ucraina și sa concentrat pe sud-general Rusia a schimbat planurile sale pentru Ucraina și sa concentrat pe sud-General  este puțin probabil ca Rusia să fie pregătită pentru un război mondial: adjunctul Poporului privind utilizarea armelor nucleare de către Federația Rusă “Rusia este cu greu pregătită pentru un război mondial”: MP privind utilizarea armelor nucleare rusești Rusia a declarat că a declanșat un război în Ucraina pentru a recâștiga limba rusă Rusia a declarat că au declanșat un război în Ucraina pentru a “câștiga înapoi limba rusă”

După cum a raportat UNIAN, în ajunul Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin a surprins cu o declarație neașteptată despre probabilitatea declanșării unui război nuclear. Potrivit acestuia, nu vor exista câștigători într-o astfel de confruntare.

Anterior, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a sugerat că, în viitor, statul său ar putea folosi arme nucleare împotriva Ucrainei. Ulterior, el nu a exclus din nou o astfel de posibilitate, dar Ministerul rus de Externe a declarat că nu vor folosi arme nucleare.

Înainte de aceasta, Președintele Vladimir Zelensky a avertizat că lumea ar trebui să se pregătească pentru o grevă nucleară a agresorului. La rândul său, consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a avertizat conducerea Federației Ruse împotriva grevelor nucleare pe teritoriul Ucrainei.departamentul de Stat al SUA a amenințat Kremlinul cu consecințe în cazul unui atac nuclear asupra Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *