vor exista ostilități active cu Federația rusă în Ucraina în timpul iernii , a prezis generalul American/foto facebook.com/GeneralStaff.uaÎn Ucraina, vor exista ostilități active cu Federația rusă în timpul iernii , a prezis generalul American/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Ben Hodges, fost comandant al forțelor americane în Europa, general în rezervă și expert la Centrul de analiză a politicilor europene din Washington, se așteaptă ca ostilitățile active din Ucraina cu Rusia să continue în timpul iernii.

Situația se schimbă deja semnificativ în favoarea Kievului, a declarat generalul American într-un interviu acordat RBC-Ucraina.

Interlocutorul consideră că forțele rusești sunt epuizate, în special sistemul logistic.

“…Cred că dacă Occidentul/Statele Unite continuă să livreze tot ceea ce a promis într-un ritm mai rapid, atunci forțele ucrainene vor putea împinge trupele ruse pe linie pe 23 februarie până la sfârșitul acestui an … mă aștept ca ostilitățile active să continue iarna…”, a prezis expertul.

Reamintim că un război pe scară largă în Ucraina cu Federația Rusă a început dimineața devreme pe 24 februarie-trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean pentru a efectua o “operațiune specială” pentru “demilitarizare” și “denazificare”.

Sub o astfel de acoperire, inamicul a reușit să preia controlul asupra unei părți din estul și sudul statului ucrainean.

fost consilier al șefului Administrației Regionale de Stat Donetsk, colonelul de rezervă Roman Svitan a avertizat în iulie că dușmanii ar putea ocupa orașul Bakhmut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.