Photo Gunners cu generozitate facebook.com/MinistryofDefence.UA fotografii cu generozitate © facebook.com/MinistryofDefence.UA fotografii cu generozitate facebook.com/MinistryofDefence.UA fotografii cu generozitate facebook.com/MinistryofDefence.UA Photo Gunners cu generozitate facebook.com/MinistryofDefence.UA Photo Gunners Generos © facebook.com/MinistryofDefence.UA Photo Gunners Generos facebook.com/MinistryofDefence.UA fotografii cu generozitate facebook.com/MinistryofDefence.UA

Tunarii ucraineni din Brigada 93 Kholodny Yar au demonstrat cum BM-21 a distrus ocupanții ruși, echipamentele și pozițiile lor.

Fotografiile de pe prima linie au fost postate pe Facebook de Ministerul Apărării al Ucrainei. 

“”Bunul vechi “”Grad” Generos “toarnă” invadatorii ruși. În câmpurile în care cultura de cereale ar fi trebuit să crească, este necesar să se recolteze din vehiculele de luptă arse și personalul inamic”, se spune în raport.

Kholodnoyartsy asigură că vor răsplăti pe toți cei care încalcă pământul nostru.

Citește și:  Expert în bătăliile din Donbass: rușii merg peste cadavrele soldaților lor, dezvoltând scenariul cecen Expert în bătăliile din Donbas: rușii se plimbă peste cadavrele soldaților lor, dezvoltând un scenariu cecen soldații ucraineni au pornit focuri de artificii către ocupanți: BMP cu muniție distrusă (video) Soldații ucraineni au organizat un” foc de artificii ” invadatorilor: un transportor blindat cu muniție a fost distrus (video) expertul a spus despre super-arma Occidentală care poate ajuta APU să schimbe cursul războiului expertul a spus despre super-arma Occidentală care poate ajuta APU să schimbe cursul războiului

În ajunul apărătorilor ucraineni din cea de-a 45-a brigadă separată de artilerie a Forțelor Armate din Ucraina, și-au arătat ziua obișnuită de lucru pe prima linie.

“Vă oferim noua noastră Categorie – “Joi curat”. În fiecare săptămână vom vizita una dintre unitățile noastre avansate și vom face un reportaj video și foto despre viața lor. Astăzi vă aducem la cunoștință un raport video din această săptămână”, spune mesajul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.