gradele rusești au lucrat în Colonia din Elenovka/fotografie shrz.com.ua pe colonia din Elenovka au lucrat gradele rusești/foto shrz.com.ua

Locuitorii locali din yelenovka ocupată au raportat despre activitatea “gradelor” rusești din Colonia în care erau deținuți prizonierii de război ucraineni.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich în telegramă.

potrivit lui, “sperietorile Kremlinului” au decis să pună o altă crimă de război în contul lor.

După cum a menționat Arestovich, creierul inflamat al autorilor acestui masacru a încercat să rezolve mai multe sarcini simultan:

“Nu ar fi ținut cont că există indicații locale și există mijloace de control obiectiv care ne permit să stabilim exact unde și cum a fost efectuat incendiul. Fără îndoială, această crimă împotriva umanității va contribui la determinarea conducerii Americane de a recunoaște Rusia ca sponsor de Stat al terorismului, iar justiția internațională va fi hotărâtă să ajungă din urmăvinovat. De fapt, avem de – a face cu un alt Katyn-uciderea în masă a prizonierilor de război. Astăzi, fiecare lider mondial ar trebui să înțeleagă că întreaga lume are de – a face cu o creatură care subminează în mod deliberat și sistematic însăși fundamentele civilizației-ca atare. Și în numele civilizației, trebuie să fie zdrobită la zero-fără milă și până la sfârșit”, a spus Arestovici.

După cum știți, astăzi militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat bombardamente deliberate de artilerie vizate ale instituției corecționale din Elenovka.

liderul “Azov” Andrey Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov” în Elenovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *