ca urmare a bombardării inamice a Zaporozhye, 14 persoane au fost rănite/foto t.me/pgo_gov_uaCa urmare a bombardării inamice a Zaporozhye, 14 persoane au fost rănite/foto t.me/pgo_gov_ua Procuratura a raportat deja 14 răniți ca urmare a unui atac cu rachete asupra Zaporozhye.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Biroului Procurorului General al Ucrainei.

Se remarcă faptul că a fost lansată o anchetă preliminară în cadrul procedurilor penale privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război (Partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei).

“Potrivit anchetei, pe 13 iulie, armata țării agresoare a tras asupra infrastructurii Zaporozhye. Rachetele au lovit una dintre întreprinderile industriale. Conform datelor preliminare, 14 persoane au fost rănite”, se arată în raport.reamintim că două sosiri de rachete inamice au fost înregistrate astăzi în Zaporozhye.

Invadatorii ruși au intrat într-una din întreprinderi. S-a raportat anterior că șapte persoane au fost rănite în urma grevelor. Șeful companiei i-a dus pe angajați la adăpost, ceea ce probabil le-a salvat viața.

Administrația militară Regională Zaporozhye a raportat că un incendiu a izbucnit în Zaporozhye ca urmare a rachetelor inamice care au lovit întreprinderea, distrugeri semnificative au avut loc la fața locului.

toate serviciile relevante sunt de lucru pe site-ul, demontarea moloz. S-ar putea să mai fie oameni sub ei. Numărul și starea răniților sunt clarificate, a notat OVA.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.