poliția verifică informații despre explozii în districtul Brovarsky din regiunea Kiev/foto UNIANPoliția verifică informații despre explozii în cartierul Brovarsky din regiunea Kiev/foto UNIAN

ocupanții ruși au lovit din nou Regiunea Kiev cu rachete. Atacul inamicului a căzut asupra districtului Brovarsky. 

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către primarul din Brovarov Igor Sapozhko.

“există informații despre o grevă de rachete în satul Trebukhov. Aflăm detaliile”, a spus el.

Ulterior, poliția a comentat informațiile despre exploziile din regiunea Kiev. 

“explozii în regiunea Brovar. Verificăm informațiile”, spune mesajul.

 pâlnie de la racheta ocupanților/fotografie de Anton GerashchenkoPâlnia de la racheta ocupanților/fotografie de Anton Gerashchenko

“Am actualizat informații cu privire la sosirea în Trebukhov. După activarea cu succes a apărării aeriene, rămășițele rachetei au căzut într-un câmp din apropierea satului Trebukhov.” – apoi a adăugat primarul Brovarov.potrivit lui Sapozhko, casele nu sunt deteriorate, nu există răni.

Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko, pe pagina sa de telegramă, a raportat, de asemenea, că apărarea aeriană lucra în satul Trebukhov. Ulterior, el a arătat un crater din căderea unei rachete de croazieră doborâte. Potrivit lui Gerashchenko, nimeni nu a fost rănit. 

 un fragment al unei rachete doborâte/foto Anton Gerashchenko un fragment al unei rachete doborâte/foto Anton Gerashchenkoranee UNIAN a raportat deja că cel puțin 631 au fost lansate din Belarus în Ucraina racheta a atins punctul culminant pe 1 aprilie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *