APU a distrus aproape toți comandanții adjuncți ai uneia dintre diviziile Federației Ruse din zona Șahtersk cu ajutorul lui HIMARS/foto de Twitter A. ReznikovAPU a distrus aproape toți comandanții adjuncți ai uneia dintre diviziile Federației Ruse din zona Șahtersk cu ajutorul lui HIMARS/Twitter Foto A. Reznikov

Ca urmare a unei greve a armatei ucrainene de la HIMARS MLRS lângă Șahtersk, aproape toți comandanții adjuncți ai uneia dintre diviziile Federației Ruse au fost uciși, unul a fost rănit grav.

Acest lucru este raportat de Stratcom al Forțelor Armate din Ucraina.

“Conform rezultatelor înfrângerii de foc a lui HIMARS în zona NP Shakhtersk, toți comandanții adjuncți ai Diviziei 106 aeriene a Federației Ruse au fost uciși, cu excepția unuia (Indicativul de apel “Badger”, el este în stare gravă)”, se spune în mesaj.

Tot astăzi, șeful Serviciului de rachete și armament de artilerie al Armatei a 58-a (v/h 47084, Vladikavkaz) din districtul militar sudic al Forțelor Armate ale Federației Ruse, Valentin Danilov, a fost lichidat.

Amintiți-vă că în seara zilei de 11 iulie, o serie de explozii au tunat la depozitele BC invadatorilor din Novaya Kakhovka. Locuitorii locali au spus că focul din pozițiile trupelor rusești a apărut probabil ca urmare a unei lovituri de rachete. Mass-media rusă scrie că APU a distrus un depozit cu “salpetru” cu rachete MLRS cu rază lungă de acțiune HIMARS. În același timp, propagandiștii susțin că lovitura a fost provocată unui cartier rezidențial.  Pierderile ocupanților sunt încă necunoscute.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.