fotografie t.me/andriyshTime fotografie t.me/andriyshTime

Consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a povestit cum trăiește acum orașul distrus de ocupanții ruși.

În canalul său de telegramă, a publicat fotografiile corespunzătoare.

Potrivit acestuia, pe străzile orașului Maria există munți de gunoi, care trebuie curățați și încărcați în mașini chiar de locuitorii orașului. 

“Chiar și EMERCOM din Rusia are puține camioane. Prin urmare, timp de trei luni, gunoiul de pe străzi se transformă într-un putregai solid și miros. Răspândirea pe străzi și înfundarea ploilor torențiale strâns”, a scris Andryushchenko.

Citește și:  expertul militar a dezvăluit caracteristici importante ale tancurilor folosite de Rusia Expert militar a relevat caracteristici importante ale tancurilor folosite de Rusia SBU a numit două orașe din care Gara Kramatorsk ar putea fi decojită SBU a numit două orașe din care gara Kramatorsk ar putea fi decojită Vice-Mareșalul aviației britanice a dezvăluit strategia ocupanților din Donbass Vice-Mareșalul aviației britanice a dezvăluit strategia ocupanților din Donbass

Chiar și o mică ploaie transformă Mariupol într-un râu care răspândește infecția în jur, spune el.

El a arătat, de asemenea, o coadă pentru ajutorul umanitar, în care oamenii sunt forțați să stea. Există o fântână deschisă lângă ea, din care oamenii trag apă “după experimentele ocupanților cu alimentarea cu apă.”

“Gunoiul din diapozitive similare din prima fotografie intră constant în fântână. Oamenii sunt forțați să bea o astfel de apă – nu există altul. Și toate acestea pe fundalul căldurii, al soarelui și al unui oraș verde. Imaginea completă a Mariupol în două fotografii”, – a spus consilierul primarului.

 fotografie t.me/andriyshTime fotografie t.me/andriyshTime

anterior a fost raportat că ocupanții ruși au deschis școala Gimnazială Mariupol nr 65. Au forțat părinții să scoată gunoiul și să acopere ferestrele cu film. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.