ocupantul împușcat la copil/fotografie facebook.com/ndslohmatdyt

Ocupantul rus l-a ucis fără milă pe tatăl unei familii numeroase din Bucha, Regiunea Kiev, în fața fiului său de 14 ani.

tragedia a avut loc pe 17 martie. Acest lucru a fost raportat în okhmatdet.

Bărbatul a fost împușcat de invadator, spunând că a avertizat că nu are arme.

Omul executat era Ruslan Nechepurenko, în vârstă de 47 de ani. Împreună cu fiul lor Yuri, în vârstă de 14 ani, au mers în centrul Bucha ocupat pentru a obține medicamente și ajutor umanitar.

“Mergeam cu bicicleta când un militar rus a ieșit din spatele casei. Ne-am oprit, am ridicat mâinile, am spus că nu avem arme. Dar soldatul a început să tragă la tatăl său. A căzut. Apoi soldatul a început să tragă în mine, două gloanțe mi-au lovit brațul. Am căzut la pământ. Soldatul a împușcat și el în capotă, dar glonțul nu a lovit capul”, spune Yura, în vârstă de 14 ani, fiul decedatului.

Tipul s-a întins pe pământ în timp ce ocupantul a plecat, apoi a fugit la cel mai apropiat adăpost, unde a primit primul ajutor.

 ocupantul împușcat la copil/fotografie facebook.com/ndslohmatdyt

Timp de două zile, familia nu a putut lua trupul tatălui. Când a reușit, bandajul alb care identifica civilii nu mai era pe brațul mortului. A fost înlăturat de armata rusă. În plus, au fost furate un telefon, un portofel și chiar cheile casei. Soția bărbatului ucis spune că monstrul rus a împușcat cu scop: în inimă și în cap. Familia a trebuit să-și îngroape tatăl pe cont propriu în curtea casei lor.familia a fost evacuată în mod miraculos în regiunea Cherkasy, iar ieri a venit la Okhmatdet pentru a obține ajutor medical pentru fiul ei și pentru a înregistra oficial rănile. Băiatul a fost împușcat în braț, umăr și deget. Acum viața copilului nu este în pericol.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.