fotografie UNIAN

astăzi, în districtul Brovarsky, ocupanții au împușcat un ofițer al Serviciului de urgență de stat, care se întorcea de la serviciu pe bicicletă.

După cum relatează corespondentul UNIAN, colonelul serviciului de urgență de Stat Gennady Gerasimchuk a spus despre acest lucru la un briefing.

“Ca urmare a luptelor dintre personalul Serviciului de urgență de Stat, 17 persoane au fost ucise, 32 au fost rănite, o persoană este în captivitate”, a spus el.

Gerasimchuk a clarificat că vorbim despre un salvator care a escortat autobuzele convoaielor de evacuare și pe care ocupanții ruși i-au capturat.

“Astăzi, din păcate, ofițerul nostru din Districtul Brovarsky, care se întorcea de la serviciu pe bicicletă, a fost împușcat mortal de ocupanții ruși”, a declarat reprezentantul serviciului de urgență de Stat.

potrivit acestuia, astăzi 14 mii de persoane din Serviciul de urgență de stat și 3 mii de unități de echipament sunt în serviciu non-stop.

după cum a raportat UNIAN, pe 10 martie, trupele de ocupație l-au capturat pe salvatorul Alexey Danchenko, care a însoțit convoiul de evacuare din Gostomel.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.