toate abordările din Districtul Krivoy Rog sunt protejate în mod fiabil/fotografie ua.depositphotos.com toate abordările către districtul Krivoy Rog sunt protejate în mod fiabil/foto ua.depositphotos.com

Invadatorii ruși nu vor putea pătrunde în regiunea Dnipropetrovsk din partea Krivoy Rog, deoarece toate abordările către districtul Krivoy Rog sunt protejate în mod fiabil.

Șeful Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk a scris despre acest lucru în canalul său de telegramă.

“Astăzi, în rețea au apărut informații că rușii se pregătesc pentru o ofensivă de la Krivoy Rog. Vreau să-i liniștesc pe locuitorii orașului și așezările de frontieră: datorită eforturilor Forțelor Armate din Ucraina, precum și a administrațiilor militare regionale, raionale, orășenești și a organelor autoguvernării locale, toate abordările districtului Krivoy Rog sunt protejate în mod fiabil. Au fost construite puncte forte, fortificații, au fost săpate zeci de kilometri de tranșee. La fel ca în toate celelalte direcții. Armata își cunoaște meseria”, a spus el.

Potrivit președintelui Consiliului regional, regiunea este acum fortificată în siguranță, iar guvernele locale ajută personalul militar.

“S-a făcut tot posibilul pentru capacitatea de apărare a regiunii Dnipropetrovsk. Kherson, Kharkiv, Donetsk, Zaporozhye direcțiile sunt sub controlul forțelor armate”, a scris Lukashuk.

În ceea ce privește situația operațională din Regiunea Dnipropetrovsk, el a spus că până seara inamicul a bombardat Bolshaya Kostroma în districtul Krivoy Rog. Nu s-au înregistrat daune clădirilor, nu au existat răni.

în alte raioane ale regiunii, ziua a trecut fără urgențe.

“Înțeleg că este greu pentru toată lumea acum. Poate că cineva pare că acest război nu se va termina niciodată. Cu toate acestea, asta e ceea ce vrea inamicul – pentru ucraineni pentru a rupe în jos. Prin urmare, ocupanții ne terorizează cu bombardamentele lor, încercând să semene panică, “lucrând” pe frontul informațional”, a spus Lukashuk.

În același timp, el a cerut să aibă încredere în Forțele Armate, să rămână calm, să-i ajute pe apărătorii noștri și să se sprijine reciproc.

Citește și:  militanții Pro-ruși nu lasă Crucea Roșie în Yelenovka Militanții Pro-ruși nu lasă Crucea Roșie în Yelenovka Rusia își mută armata din Slavyansk în direcția Zaporozhye Rusia își mută armata din Slaviansk în direcția Zaporojieîn Rusia, ei pot declara mobilizarea folosind scenariul cecen - expert Rusia poate declara mobilizarea folosind “scenariul cecen” – expert un spotter a fost reținut în Krivoy Rog: sa dovedit a fi un oficial Un observator a fost reținut în Krivoy Rog:sa dovedit a fi un oficial  tactica lașă: Zelensky a condus peste Federația Rusă după noi atacuri asupra Krivoy Rog și Kharkiv “tactica lașă”: Zelensky a “condus” peste Federația Rusă după noi atacuri asupra Krivoy Rog și Kharkiv

După cum a raportat UNIAN, în ajunul fostului consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei și șeful biroului președintelui Viktor Andrusiv a declarat că armata rusă este gata să lanseze o ofensivă în regiunea Herson în viitorul apropiat.potrivit acestuia, rușii și-au transferat deja toate trupele amfibii în regiunea Herson și vor încerca să desfășoare o ofensivă asupra Zaporozhye și Krivoi Rog.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.