ocupanții încearcă să preia controlul asupra Seversk, împărtășită de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto Europa emergentăOcupanții încearcă să preia controlul asupra Seversk, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei partajate/foto Europa emergentă

În direcția Donetsk, ocupanții ruși continuă să-și concentreze eforturile principale asupra încercărilor de a stabili controlul asupra orașului Seversk și de a avansa spre orașul Bakhmut.

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Se remarcă faptul că în direcțiile Volyn, Polessky și Seversky – fără modificări semnificative.

“Inamicul a folosit artileria pentru a bombarda așezările de frontieră Studenok, Volfino, Belopolye, Novye Vyrki și Iskriskovshchina. Recunoașterea aeriană a zonelor de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy continuă”, se spune în notă.

În direcția Harkov, inamicul încearcă să țină granițele ocupate. Bombardarea a fost înregistrată în zonele așezărilor Petrovka, Protopopovka, Prudyanka, tishki rus, pepinieră, Old Saltov, Chuguev, Mospanovo, Udy, Veseloe și altele. Ocupanții au efectuat atacuri aeriene lângă Prudyanka și Verkhny Saltov.

Inamicul a tras mortare, artilerie cu butoi și rachete în zonele așezărilor Dolina, Dubravny, Ivanovka, Mazanovka, Bogorodichnoye, Velikaya Kamyshevakha, Kurulka, Konstantinovka, Vernopolye, Gusarovka și altele.

“Pentru a perturba sistemul de control al forțelor de apărare și pentru a preveni recunoașterea aeriană, inamicul folosește în mod activ războiul electronic”, se arată în raport.anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că dușmanii de la Novomikhailovka, Mikhaylovka și Pavlovka au încercat să-și îmbunătățească situația tactică, dar au fost respinși și au scăpat fără glorie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.