echipamentul ocupanților a fost distrus/foto : facebook.com/GeneralStaff.ua echipamentul ocupanților a fost distrus/foto: facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Izyum din regiunea Kharkiv, trupele rusești suferă pierderi semnificative în rândul forței de muncă și vehiculelor blindate.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov în timpul unui Teleton de informare.

“Am auzit din nou bombardamente. Atacurile au fost la marginea orașului Kharkiv, Shevchenko, districtele Kiev. Au existat, de asemenea, mai multe lovituri de rachete în regiunea Harkov. Inamicul bombardează foarte puternic Zolochiv, Districtul Chuguevsky și Luzovsky din nou. Adică, regiunea noastră nu este calmă”, a spus el.

În plus, potrivit lui Sinegubov, forțele armate ucrainene luptă activ în nordul regiunii, în direcția nord-est, în direcția Izyum, unde inamicul suferă pierderi semnificative în rândul forței de muncă și vehiculelor blindate. Acolo, după cum a menționat președintele OVA, armata ucraineană nu lasă ocupanții în regiunile Donetsk și Luhansk.

După cum a raportat UNIAN, potrivit OVA Harkov, începând cu dimineața zilei de 3 iunie, o persoană a fost ucisă și șase au fost rănite în regiunea Harkov ca urmare a bombardamentelor rusești din timpul zilei.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.