în Donbass, APU de la Bayraktar a distrus magistral rezervorul rus T-72/screenshot în Donbass APU de la Bayraktar a distrus magistral rezervorul rus T-72/screenshot

Armata ucraineană continuă să dispună cu măiestrie de echipamentul inamic. De data aceasta, o lovitură fatală de la Bayraktar pe T-72 a fost provocată de una dintre unitățile OK “Nord” din Donbass.

videoclipul lucrării iscusite a fost publicat pe pagina de Facebook a comenzii.

O lovitură directă în ocupantul T-72 a provocat detonarea muniției. Un alt tanc nu va mai distruge țara noastră, se spune în mesaj.

Adăugăm că comanda operațională” Nord ” este o asociație a Forțelor Terestre AFU. Structura include, printre altele, 1 brigadă separată de tancuri, 30 brigadă mecanizată separată, 58 brigadă separată de infanterie motorizată, 72 brigadă mecanizată separată.

Între timp, pierderile Rusiei în războiul cu Ucraina au trecut o nouă marcă psihologică. Începând cu A 101-a zi a războiului pe scară largă, apărătorii și apărătorii ucraineni au eliminat peste 31 de mii de ocupanți ruși, dintre care aproximativ 100 – în ultima zi.

După ce au umilit câteva luni de înfrângeri, trupele rusești au obținut un anumit succes în estul Ucrainei. Cu toate acestea, acesta este maximul de care sunt capabili, deoarece rușii sunt cu greu capabili să lupte mai activ decât acum, scrie Business Insider cu referire la experții militari occidentali intervievați de publicație.

În același timp, potrivit New York Times, bătălia pentru Donbass este probabil să fie ultima ofensivă majoră a Federației Ruse în Ucraina. Articolul spune că, chiar și după o încercare nereușită de a captura Kievul, rușii pășesc pe vechea greblă, împrăștiindu-și forțele în prea multe locuri în același timp.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *