consecințele bombardării regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea DonetskConsecințele bombardarea regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea Donetsk

În regiunea Donetsk astăzi, pe 10 iulie, ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși, cinci civili au fost răniți, doi au fost uciși.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

el a menționat că “cea mai tare” loc astăzi este în districtul Bakhmut.

“La New York, un atac cu rachete a avariat un magazin și o casă – fără victime. Soledar a fost supus astăzi la două atacuri: noaptea și seara. Ca urmare a bombardamentului de noapte, casa de cultură și clădirea administrativă au ars, ca urmare a incendiului de seară, o clădire cu cinci etaje a fost avariată. În timpul zilei au fost trei răniți în oraș”, a spus președintele OVA.

În Seversk, sectorul privat a intrat sub foc – o casă a fost distrusă, multe avariate. O clădire înaltă a fost, de asemenea, avariată. “Se știe cu siguranță despre două decese în oraș într-o zi”, a declarat Kirilenko.

În plus, ocupanții au tras artilerie la Ugledar – o persoană a fost rănită. O altă persoană a fost rănită în comunitatea Lastochkin Ocheretinsky.

“În plus, comunitățile sunt sub foc în partea din spate relativă. Comunitatea Cherkasy a fost scoasă din “Grads” – fără victime. În comunitatea Ilyinovskaya, un incendiu a izbucnit într-un câmp de grâu de la decojire”, se spune în notă.

Amintiți-vă că ocupanții au obținut un succes parțial în districtul Verkhnekamensk din regiunea Donetsk. Între timp, armata ucraineană continuă să distrugă ocupanții, echipamentele lor militare și depozitele de muniții.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.