Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/t.me/landforcesofukraine Rusia suferă pierderi grele în luptele cu AFU/t.me/landforcesofukraine

în Donbas, luptătorii ucraineni au respins cu succes atacurile de asalt ale invadatorilor.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18:00.

Se remarcă faptul că atacurile de artilerie de lângă Mazanovka, Krasnopol și Dubravny au fost înregistrate în direcția Slavyansk.

“Soldații ucraineni au respins un atac inamic în direcția satului Dolina. Inamicul s-a retras”, a informat Statul Major General.

Citește și:  soldații ucraineni au povestit despre pierderile ocupanților din sud Soldații ucraineni au spus despre pierderile ocupanților din sud Ministerul Apărării a raportat că furnizează deja îmbrăcăminte de iarnă armatei Ministerul Apărării a raportat că furnizează deja îmbrăcăminte de iarnă armatei Războiul din Ucraina: Ministerul Apărării a numit numărul de persoane atrase de Rusia Războiul din Ucraina: Ministerul Apărării a numit numărul de persoane atrase de Rusia

Se mai spune că, în direcția Bakhmut, ocupanții ruși au tras artilerie în zonele așezărilor din New York, Zaitsev, Pokrovskoye, Novaya Kamenka, Yakovlevka, Berestovoye, Nikolaevka și Novoivanovka.

Inamicul a lansat, de asemenea, un atac aerian cu o pereche de elicoptere Ka-52 pe așezarea pașnică a Yakovlevka.

“Soldații noștri au respins din nou cu succes acțiunile de asalt ale inamicului în direcția Berestovo”, spune rezumatul.

de asemenea, se remarcă faptul că în direcția Donetsk Inamicul nu încetează să tragă în pozițiile trupelor ucrainene de-a lungul liniei de contact, cu accentul eforturilor principale pe direcțiile Severodonetsk și Bakhmut.

deci, în direcția Severodonetsk Inamicul a folosit artilerie și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Severodonetsk, Lisichansk, Ustinovka, Loskutovka, Metelkino și Borovskoye. El a provocat un atac aerian asupra Loskutovka.

se remarcă faptul că pe direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporozhye inamicul a încercat să efectueze operațiuni de asalt pentru a împiedica transferul trupelor AFU în alte direcții.

în același timp în direcția Slobozhansky inamicul luptă pentru a descuraja unitățile Forțelor de apărare să avanseze în continuare spre frontiera de stat.

Anterior, ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat că Rusia depășește Ucraina în ceea ce privește armele de artilerie cu un raport de 20 la 1 în unele zone, dar în următoarele săptămâni, Forțele Armate ale Ucrainei vor avea oportunități de a face mai multe progrese în protejarea Estului și a sudului țării.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.