merită evacuat din regiunea Donetsk , a remarcat CAA locală/foto facebook.com/marinskavcaMerită evacuat din regiunea Donetsk , a remarcat CAA locală/fotografie facebook.com/marinskavca

Președintele administrației militare-civile din Donetsk, Pavel Kirilenko, a cerut locuitorilor din regiunea Donetsk să nu întârzie evacuarea, deoarece inamicul nu și-a schimbat intențiile și atacă aproape întregul teritoriu al regiunii.

el a spus acest lucru pe aer de informații all-ucrainean Telethon.

“Situația rămâne dificilă, întreaga linie frontală este sub bombardament constant… Bombardarea continuă în Avdiivka, Ugledar, Maryinka, Krasnogorovka, au fost efectuate atacuri aeriene asupra comunităților Bakhmut și Soledar și Konstantinovka… Inamicul bombardează aproape întregul teritoriu al regiunii… există o oportunitate de a efectua evacuarea, dar devine mult mai complicată atunci când există atacuri”, a spus Kirilenko.

Potrivit acestuia, locuitorii locali din Donbass, care rămân în casele lor, încă mai cred că “este posibil să ocolească” și că nu există acțiuni ofensive ale inamicului în orașele cheie ale regiunii, dar în cele din urmă ei încă decid să evacueze, deoarece inamicul acoperă așezările de-a lungul liniei de demarcație și nu există posibilitatea de a trăi mai mult sau mai puțin sigur.

“Dar acestea sunt decizii foarte târzii! Desigur, evacuăm, dar îi îndemn din nou pe toți să continue evacuarea și faptul că unii oameni cred că nu există astfel de acțiuni ofensive ale inamicului în orașele cheie ale regiunii, tocmai datorită eroismului și profesionalismului Forțelor Armate și nu că inamicul și – a oprit încercările și și-a schimbat cumva intențiile”, – a spus Kirilenko.

amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Ocupanții au bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi au atacat civili într-o serie de așezări, în special în regiunea Donetsk. Pavel Kirilenko a spus că 9 civili au fost uciși în regiune din cauza inamicului pe 16 mai.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.