în Germania, puțini își pot imagina înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei/foto germany.mfa.gov.ua în Germania, puțini își pot imagina înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei/foto germany.mfa.gov.ua

În Germania, puțini oameni își pot imagina înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei. Din ce în ce mai mulți locuitori ai țării sunt în favoarea negocierilor de pace și a încheierii accelerate a Tratatului. Pentru Ucraina, aceste sentimente decadente din Germania vor deveni o provocare serioasă în viitor.

Această opinie a fost împărtășită de Ambasadorul Ucrainei în Germania Andriy Melnyk într-un interviu acordat portalului “Ukrinform”.

Diplomatul a recunoscut că, înainte de sosirea cancelarului German Olaf Scholz, împreună cu șefii altor țări ale UE la Kiev, au existat zvonuri despre discuțiile de pace. Au existat îngrijorări cu privire la potențialele încercări ale liderilor europeni de a-l convinge pe Vladimir Zelensky să facă pace cu Vladimir Putin. Și apoi Melnik a povestit despre creșterea stărilor decadente din Germania.

“Din păcate, trebuie să afirmăm că în Germania însăși numărul de voturi în favoarea încheierii unui armistițiu timpuriu cu orice preț este în creștere, deoarece puțini își pot imagina cu adevărat înfrângerea Rusiei. Germanii sunt sincer speriați de faptul că acest război, care a dus deja la o inflație fără precedent, poate continua foarte mult timp și le poate pune în pericol bunăstarea”, a spus Melnik.

Potrivit ambasadorului, starea de spirit în scădere în rândul populației germane va pune presiune asupra guvernului, iar acest lucru va deveni o provocare serioasă pentru Ucraina. Și Melnik a dat asigurări că liderii europeni nu au încercat să “răsucească mâinile” și să-l convingă pe Zelensky să negocieze cu Federația Rusă.

Reamintim că, în timpul unei vizite la Kiev, cancelarul German Olaf Scholz a declarat că Putin intenționează să dicteze condițiile de pace unilateral. Germania respinge un astfel de tratat.

După vizita în Ucraina, cancelarul și-a anunțat intenția de a continua negocierile cu președintele Federației Ruse. Cu toate acestea, Scholz consideră că un acord de pace între Rusia și Ucraina este o perspectivă îndepărtată.

În OPU, propunerile actuale de negocieri din partea Federației Ruse au fost numite farsă. Potrivit șefului grupului de negocieri ucrainean, David Arahamiya, discuțiile diplomatice cu Rusia privind încheierea războiului ar putea fi reluate la sfârșitul lunii August dintr-o poziție consolidată.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *