Monumentul Bandera din Lviv a vrut să distrugă /foto UNIANMonumentul Bandera din Lviv a vrut să distrugă/foto UNIAN

În Lviv, doi susținători ai Putinismului au fost reținuți, dintre care unul trebuia să corecteze o lovitură de rachete asupra monumentului lui Bandera.

Acest lucru este raportat de Direcția serviciului de securitate al Ucrainei din regiunea Lviv, publicând capturi de ecran ale corespondenței cu fotografii.

Se remarcă faptul că deținuții din rețelele sociale au susținut activ agresiunea împotriva Ucrainei și apelurile ucrainenilor de a se alătura autorităților de ocupație ale Federației Ruse.

“În timpul întâlnirii bazei de dovezi, operatorii au constatat că, pe lângă răspândirea propagandei distructive, unul dintre atacatori a corespondat cu un militant activ al așa-numitului “DNR”. Anume, el a furnizat coordonatele și, ulterior, a trebuit să ajusteze implementarea atacurilor cu rachete asupra monumentului Bandera din Lviv”, a raportat SBU.

Anchetatorii SBU au declarat suspiciunea atacatorilor în temeiul articolului 436 (propaganda de război) din Codul Penal al Ucrainei. În prezent, ancheta preliminară este în desfășurare.

vom reaminti, mai devreme a fost raportat că a doua zi în cetățeni Nikolaev ajutat să rețină patru spotters de foc inamic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.