trupele rusești continuă să avanseze în estul țării/foto ua.depositphotos.com Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării/fotografie ua.depositphotos.com

Ministerul britanic al Apărării a publicat un nou videoclip despre pregătirea armatei ucrainene pentru a manipula armele occidentale.

Acest lucru este raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Programul sub conducerea Regatului Unit antrenează Forțele Armate ale Ucrainei, ceea ce le permite să crească rezistența pentru a continua să protejeze suveranitatea poporului lor”, se arată în raport.

Citește și:  APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk - OVA APU a dat o lovitură serioasă în spatele adânc al ocupanților din Regiunea Luhansk-OVA Rusia a mutat un număr semnificativ de nave de la Sevastopol la Novorossiysk Rusia a mutat un număr semnificativ de nave de la Sevastopol la Novorossiysk Primarul din Melitopol a raportat explozii puternice în apropierea orașului Primarul din Melitopol a raportat “explozii puternice” în apropierea orașului

Programul face parte din angajamentul continuu al Regatului Unit de a sprijini Ucraina în lupta sa împotriva invaziei neprovocate a Federației Ruse.

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești continuă să avanseze în estul țării. Potrivit Statului Major General, pe 16 iulie, forțele ucrainene au respins încercările inamicului de a asalta direcțiile Slavyansk și Bakhmut.

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să distrugă în mod eficient depozitele de muniții inamice din teritoriile ocupate. Pentagonul consideră că ofensiva Federației Ruse a încetinit semnificativ din cauza utilizării sistemelor HIMARS de către Ucraina.

Cu o zi înainte, ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a ordonat ocupanților să intensifice luptele în “toate direcțiile”, pe care jurnaliștii de la New York Times le-au evaluat ca un semnal al tranziției Rusiei la o fază mai agresivă a războiului.

în același timp, potrivit analiștilor de la Institutul pentru studiul războiului, Putin a dat ordinul de a captura Harkov, după cum reiese din intensificarea bombardarea regiunii de către trupele rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *