fotografie t.me/andriyshTime fotografie t.me/andriyshTime

În Mariupol, șase cadavre de civili au fost scoase de sub dărâmăturile unei case distruse de ocupanții ruși.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, în canalul său de telegramă. 

“Vă amintiți videoclipul de propagandă al Russia Today( RT), cum un tanc rus împușcă case civile la distanță, de dragul unei lovituri bune? Apoi am subliniat că videoclipul a fost filmat în zona străzii Pashkovsky și pe bulevardul primului Mai”, și-a amintit el.

Andryushchenko spune că invadatorii ruși au început să demonteze moloz, distrugând dovezi ale crimelor lor. 

Citește și:  navele rusești se ascund în spatele navelor civile și lovesc Ucraina cu rachete Marine Navele rusești se ascund în spatele navelor civile și au lovit Ucraina cu rachete – Marina pierderile Federației Ruse în război: a devenit cunoscut câți invadatori au fost distruși în Ucraina (infografic) Pierderile Federației Ruse în război: a devenit cunoscut câți invadatori au fost distruși în Ucraina (infografic) ocupanții au bombardat Kharkiv și regiunea: o persoană a fost ucisă, mulți răniți Ocupanții bombardat Kharkiv și regiunea: o persoană a fost ucisă, mulți răniți

Ieri, șase cadavre de civili morți au fost scoase de sub dărâmăturile acestei case. Au fost găsite cinci cadavre masculine și una feminină. Au fost duși într-un mormânt comun din satul Vinogradnoye.

t.me/andriyshTimet.me/andriyshTime t.me/andriyshTimet.me/andriyshTime

“Acesta este primul fapt înregistrat și incontestabil al uciderii civililor din Mariupol pentru conținut video. Dacă există o înălțime de neatins în criminalitatea militară, atunci rușii au depășit-o”, a spus Andryushchenko.

t.me/andriyshTimet.me/andriyshTime

anterior s-a raportat că mormintele în masă cresc lângă Mariupol. Mai presus de toate, jurnaliștii au găsit morminte noi în luna mai în așezarea de tip urban din Crimeea veche.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.