ocupanții distribuie ziare cu propagandă în Mariupol/fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko

În Mariupol, ocupanții răspândesc presa de propagandă.

Acest lucru a fost spus de către consilierul primarului Piotr Andryushchenko pe pagina sa de Facebook.

“Și în acest moment, ocupanții au început să “întoarcă civilizația” la Mariupol. Ei bine, civilizație. A distribui propaganda pe hârtie, pentru că a o numi ziare înseamnă a jigni mass-media. Aparent, pentru ca locuitorii să aibă ceva care să aprindă un foc pentru a găti mâncare pe stradă. DBL BPD”, a menționat el.

Andryushchenko a publicat, de asemenea, o fotografie a unuia dintre aceste “ziare”. Pe pagina principală, în special, există un titlu: “Mariupol cu Rusia pentru totdeauna!”

 fotografie facebook.com/petro.andriushchenko

Anterior, primarul Vadim Boychenko a spus că rușii au creat patru tabere de filtrare pentru locuitorii din Mariupol, care erau deportați în Rusia, și au supus populația civilă la diverse torturi. În special, ei sunt forțați să rupă tatuajele cu pietre.

Potrivit lui Boychenko, de la începutul războiului sângeros pe scară largă dezlănțuit de Rusia, peste 20 de mii de locuitori din Mariupol au murit.evacuarea civililor din Mariupol, care nu se află pe Azovstal, ci în alte zone ale orașului, a fost amânată pentru 2 mai.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.