locuitorii din Melitopol sunt dezinformați, forțându - i să emită un pașaport al Federației Ruse/fotografie ua.depositphotos.com Locuitorii din Melitopol sunt dezinformați, forțându – i să emită un pașaport al Federației Ruse/fotografie ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși au lansat o campanie de dezinformare împotriva locuitorilor din melitopolul capturat din regiunea Zaporozhye pentru a crea o “agitație” în jurul înregistrării pașapoartelor rusești.

Acest lucru a fost anunțat de primarul din Melitopol Ivan Fedorov, menționat în telegrama”Ria-Melitopol”.

Potrivit acestuia, entuziasmul nu s-a potolit de câteva zile în apropierea fostului centru administrativ, pe baza căruia ocupanții au deschis serviciul de Migrație al Rusiei. Oamenii au format o coadă uriașă, iar unii pensionari o ocupă de la ora 4 dimineața. 

“Rashistii și-au dat seama că puțini oameni din Melitopol doresc să primească în mod voluntar pașapoarte rusești, așa că au decis să recurgă la dezinformare. Ei amenință pensionarii, spunându-le că nu vor mai primi pensii ucrainene, așa că trebuie să obțină un pașaport rus și să se alinieze pentru o pensie rusă”, a spus Fedorov.

Primarul a subliniat că Guvernul Ucrainei îndeplinește toate obligațiile care decurg din articolele sale sociale. Toate pensiile și alte prestații sociale sunt plătite.

Citește și:  în Zaporozhye, ocupanții intimidează mișcarea de rezistență cu pedeapsa cu moartea - capul OVA În Zaporozhye, ocupanții intimidează mișcarea de rezistență cu pedeapsa cu moartea – șeful OVA cazurile de dezertare în rândul soldaților ruși sunt înregistrate din nou în regiunea Zaporozhye În regiunea Zaporozhye, sunt înregistrate din nou cazuri de dezertare în rândul soldaților ruși Kuleba a spus ce ar fi un punct de cotitură în război Kuleba a spus ce va fi un punct de cotitură în război  invadatorii au desfășurat un complex de război electronic lângă Melitopol - Statul Major General Ocupanții au desfășurat un complex de război electronic lângă Melitopol-Statul Major General teroristul Girkin a povestit despre noile eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina teroristul Girkin a povestit despre noile eșecuri ale armatei lui Putin în Ucraina

După cum a raportat UNIAN, Rusia transferă o parte din forțele sale către Donbass, deschizând perspective pentru încercuirea și dezocuparea Melitopolului și Kherson către Forțele Armate ale Ucrainei. Generalul Malomuzh a exprimat scenarii posibile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.