secretar al Consiliului comunității teritoriale unite Novokakhovskaya-Vasiliev Dmitry Vyacheslavovich/Foto - facebook.com

Soția secretarului Consiliului Municipal din Novaya Kakhovka Dmitry Vasiliev a spus că ocupanții ruși își rețin și torturează ilegal soțul de mai bine de două zile. 

a scris despre asta pe pagina ei de Facebook.

“Secretarul Consiliului comunității teritoriale unite Novokakhovskaya, Dmitry V. Vasiliev, a fost capturat și deținut de ocupanții ruși de mai bine de două zile în subsolul (IVS) al clădirii poliției din Novaya Kakhovka, care este folosit de ocupanți ca birou al așa-numitului “Birou al comandantului”. Șeful Kherson ODE Laguta este conștient. Măsurile noului Kakhovka sunt cunoscute. Cerințele rușilor laPentru Vasiliev – pentru a-și schimba poziția acută negativă față de Rusia într-una loială. Se aplică un set standard de presiune fizică și morală, inclusiv elemente de tortură”, a scris Lyudmila Vasilyeva. anterior, UNIAN a scris că ocupanții ruși l-au răpit pe primarul din Skadovsk, Alexander Yakovlev, și pe secretarul Consiliului Municipal, Yuri Palyukh. Primarul din Skadovsk a spus că ocupanții au vorbit cu el și l-au eliberat. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.