APU se deplasează treptat spre sud/foto UNIANAPU se deplasează treptat spre sud/foto UNIAN

comanda operațională “Pivden” a raportat distrugerea a 11 ocupanți ruși și echipamente inamice.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina OK “Pivden” de pe Facebook.

Se remarcă faptul că în timpul nopții a continuat bombardarea comunităților Kutsurub și Bereznegovatsky din regiunea Mykolaiv. Informațiile despre victime și daune sunt clarificate.

“Unitățile noastre de rachete și artilerie au redus puterea inamicului la un lansator de artilerie autopropulsat, un tun de artilerie de calibru mare autopropulsat “bujor” și 11 rashiști”, a raportat Comandamentul.

De asemenea, se subliniază faptul că gruparea navală a flotei inamice formată din patru nave de suprafață și două submarine echipate cu rachete de croazieră și patru nave amfibii mari continuă să blocheze transportul maritim și să terorizeze populația civilă din Ucraina cu amenințări de lovituri de rachete, fără a exclude operațiunea amfibie.

Pe 12 iunie, SBU a interceptat o conversație în care un soldat rus îi spunea familiei sale despre iadul pe care soldații ucraineni i-au aranjat în direcția Mykolaiv-Kherson.

după cum a raportat UNIAN, pierderile totale de luptă ale rușilor de la începutul agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse se ridică la peste 32 de mii de oameni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.