anterior, oamenii nu au fost răniți/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Anterior, oamenii nu au fost răniți/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

În regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii au lovit din MLRS în vecinătatea Nikopol, a izbucnit un incendiu.

Acest lucru a fost anunțat despre 23:50 pe 12 iulie de către șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Trupele rusești au lovit Districtul Nikopol din MLRS. Un incendiu a izbucnit la marginea orașului Nikopol. Salvatorii sting focul”, a spus el.

Anterior, oamenii nu au fost răniți. În plus, potrivit lui Reznichenko, armata ucraineană a doborât o dronă inamică în districtul Nikopol.

Citește și:  zeci de echipamente distruse: APU a numit noi pierderi ale Rusiei în Ucraina Zeci de echipamente au fost distruse: AFU a numit noi pierderi ale Rusiei în Ucraina un alt lot de obuziere poloneze Krab - Zelensky a fost livrat în Ucraina Un alt lot de obuziere de Crab poloneze a fost livrat în Ucraina-Zelensky

“acesta este deja al 11-lea cercetaș rus distrus pe cer peste regiune”, a clarificat președintele OVA.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că în districtul Nikopol din Regiunea Dnipropetrovsk, a fost expus un bărbat care a servit ca observator de incendiu pentru ocupanții ruși pentru bani.

Invadatorii au folosit informațiile primite de la trădător pentru a planifica atacurile inițiale și repetate cu rachete asupra regiunii Dnipropetrovsk. El a transmis informații despre amplasarea infrastructurilor critice, a instalațiilor militare, a personalului și a pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei, a circulației echipamentelor militare pe teritoriul orașului Zaporozhye și a regiunii Dnipropetrovsk. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.