distrugerea semnificativă a infrastructurii civile a fost înregistrată și în capturile de ecran Maryinka din videoclipDistrugerea semnificativă a infrastructurii civile a fost înregistrată și în capturile de ecran Maryinka din videoclip

În New York, în regiunea Donetsk, ca urmare a bombardamentelor, un monument istoric a ars – o moară cu aburi care a supraviețuit două războaie mondiale.

Acest lucru este menționat în Rezumatul administrației militare regionale Donetsk transmis jurnaliștilor începând cu ora 8:00.

se remarcă faptul că ocupanții nu încetează să bombardeze Toretsk, satele Zheleznoye și New York.

În special, la New York, ca urmare a bombardamentului din 9 mai, una dintre puținele amintiri istorice a ars – moara de aburi a lui Peter Dick, care a supraviețuit două războaie mondiale.

În plus, luptele grele continuă în apropierea estuarului, în apropierea orașului Maryinka și a satului Novomikhailovka.

Distrugerea semnificativă a infrastructurii civile a fost înregistrată în Maryinka, dar este imposibil să se documenteze daunele datorate bombardamentelor constante.

“În Avdiivka, în seara și în această dimineață-artilerie decojirea, hit-uri directe în clădiri înalte. Noaptea-două lovituri aeriene. Acum bombardamentele continuă”, se arată în raport.

De asemenea, a devenit cunoscut despre situația din Mariupol. Acolo, ocupanții au organizat o” victorie ” pe oasele civililor care au murit ca urmare a bombardamentului.

“Armata îl ține pe Azovstal. În Mariupol, ocupanții au organizat o acțiune până pe 9 mai, desfășurând o panglică “Colorado” de 300 de metri”, a adăugat OVA.

anterior, UNIAN a raportat deja că a apărut un videoclip înfiorător din Centrul Istoric distrus din Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *