potrivit consilierului primarului, nu există persoane care doresc să obțină pașapoarte rusești în Mariupol/foto Pyotr AndryushenkoPotrivit consilierului primarului, nu există oameni care doresc să obțină pașapoarte rusești în Mariupol/foto Piotr Andryushchenko

în regiunea Donetsk ocupată, au început să accepte documente de la rezidenții Mariupol pentru a emite pașapoarte rusești.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Novoazovsk a început să accepte documente de la rezidenții Mariupol pentru înregistrarea unui pașaport rus. Fotografie astăzi de la ușile serviciului de Migrație al așa-numitului “DNR”. Forjarea “noilor ruși” funcționează șapte zile pe săptămână. Nu există cozi, nici măcar electronice”, a menționat el.

Potrivit lui Andryushchenko, organizarea de autobuze speciale pentru cei care doresc nu salvează situația, deoarece rezidenții Mariupol nu doresc să fie cetățeni ai Federației Ruse.

“Mariupol s-a dovedit a fi foarte neprietenos cu ocupanții. În mod neașteptat pentru ocupanți și destul de așteptat pentru ucraineni”, a adăugat consilierul primarului.

falsfals false

reamintim că în Mariupol, ocupanții sunt forțați să lucreze pentru hrană și amenințați cu mobilizarea.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.