Nu ne oprim, sezonul de vânătoare continuă, apărătorii Ucrainei au remarcat fotografia ua.depositphotos.com Nu ne oprim, sezonul de vânătoare continuă, apărătorii Ucrainei au remarcat fotografia ua.depositphotos.com

În regiunea Donetsk, soldații brigăzii Sicheslav a Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina au eliminat un elicopter de atac inamic Ka-52. Apărătorii Ucrainei continuă să distrugă echipamentul ocupanților și să “demilitarizeze” armata rusă.

acest lucru este raportat pe pagina de Facebook DSHV.

“Încheiem weekendul cu vești bune! În regiunea Donetsk, soldații celei de-a 25-a brigăzi aeriene separate sicheslav a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina de la Igla MANPADS au “aterizat” din nou cu succes un elicopter de atac inamic Ka-52 Aligator. Nu ne oprim, sezonul de vânătoare continuă…”,- spune mesajul.

Citește și:  în următoarele cinci zile, rușii vor încerca să niveleze Regiunea Luhansk cu solul-Gaidai În următoarele cinci zile, rușii vor încerca să niveleze Regiunea Luhansk cu solul-Gaidai ofensive nereușite și noi pierderi: Statul Major General a povestit despre următoarele înfrângeri ale ocupanților Ofensive nereușite și noi pierderi: Statul Major General a spus despre următoarele înfrângeri ale ocupanților invadatorii l-au lovit pe Chuguev: există o victimă și o victimă Invadatorii au lovit la Chuguev: există o victimă și o victimă

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că în Regiunea Luhansk luptătorii noștri au distrus depozitul de muniție al inamicului. “Spectacolul de foc de la Brigada 80” a ajuns pe un videoclip spectaculos, care arată clar focul și detonarea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.