APU controlează pe deplin satul Russkaya Lozovaya/foto-planeta

Forțele Armate ale Ucrainei au eliberat de ocupanți așezarea strategică importantă a Lozovaya rusă din regiunea Harkov. Acum este complet sub controlul trupelor ucrainene.

Acest lucru a fost raportat de jurnalistul ucrainean Denis Kazansky în canalul său Telegram.

Potrivit acestuia, eliberarea satului Lozovaya rusă din regiunea Harkov a avut loc de forțele unității de asalt a GUR MO sub conducerea comandantului Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, colonelul General Alexander Syrsky.

Se remarcă faptul că aceasta este o așezare strategică importantă situată pe autostrada Kharkiv – Belgorod.

 fals

“Din această suburbie, în timpul ocupației, inamicul a tras asupra infrastructurii civile și a zonelor rezidențiale din Harkov”, a spus jurnalistul.

După cum a spus președintele Comunității Dergachevo Vyacheslav Zadorenko cu o seară înainte, Forțele Armate ale Ucrainei s-au dus la Lozova rusă. Potrivit martorilor oculari, luptele grele au continuat în sat, dar apărătorii ucraineni i-au alungat pe ocupanți. 

Anterior, sa raportat că în regiunea Harkov, armata ucraineană a expulzat ocupanții din trei așezări. APU a eliminat trupele rusești din așezări: Bezruki, Slatino, Prudyanka din Districtul Dergachevsky și a câștigat un punct de sprijin în poziții

acum este “fierbinte” în regiunea Izyum, bătăliile se desfășoară constant, adversarii suferă pierderi semnificative.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.