în regiunea Harkov, Forțele Armate ucrainene au respins atacul rușilor care au folosit elicoptere de luptă/fotografie ua.depositphotos.com

În regiunea Harkov, Forțele Armate ucrainene au respins atacul rușilor care au folosit elicoptere de luptă.Oleg Sinegubov, președintele administrației militare regionale Harkov, a spus acest lucru în telegramă.

“Regiunea Kharkiv a dovedit că nu va renunța la poziții. APU merge cu încredere la victorie și respinge atacurile. Astăzi, rușii au decis să testeze trupele noastre cu elicoptere de luptă K-52, Forțele Armate ale Ucrainei au respins cu succes atacul”, a spus el.

Potrivit lui Sinegubov, armata ucraineană controlează și mișcarea trupelor inamice în direcția Izyum.

“Dându-și seama că au pierdut bătălia pentru Kharkiv, ocupanții încearcă să concentreze trupele lângă Izyum. Nu permitem promovarea lor”, a subliniat șeful OVA.

Sinegubov a mai spus că în această după-amiază teroriștii ruși au bombardat orașul Lozovaya.

“Potrivit Cartierului General al Apărării, au fost înregistrate și atacuri cu rachete. Există victime în rândul civililor, cele mai recente informații sunt că 8 civili au fost răniți, cel puțin 20 de case avariate! Rușii au bombardat cazanele, facilitățile de infrastructură civilă, în special o școală și o grădiniță. Sunt recunoscător autorităților locale și serviciilor municipale din Lozova pentru eforturile lor și eliminarea promptă a consecințelor invaziei rusești”, a spus el.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *