inamicul a lovit în districtul Chuguevsky/foto : president.gov.ua Inamicul a lovit Districtul Chuguevsky/foto : president.gov.ua

Astăzi, inamicul și-a concentrat atacurile asupra așezărilor din regiunea Harkov, care se află în direcția nordică și nord-estică.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov la difuzarea teletonului de informații.

“literalmente o oră în urmă, inamicul a lovit case particulare rezidențiale în orașul Zolochiv. 5 case au fost distruse”, a spus Sinegubov.

Președintele Ova Harkov a informat că, în total, 14 persoane au fost rănite și 5 civili au fost uciși pe parcursul întregii zile ca urmare a bombardării regiunii Harkov.

“De asemenea, inamicul a atacat Districtul Chuguevsky. Dacă luăm direcția Izyumsky, atunci astăzi inamicul nu a condus ostilități active aici. Pentru că ieri atacurile sale ale Forțelor noastre armate au fost respinse și a fost forțat să se întoarcă la pozițiile ocupate anterior și cu pierderi grele. Prin urmare, acum trebuie să-mi refac rezervele și să mă regrupez”, a spus Sinegubov.

Președintele OVA Harkov a adăugat că Forțele Armate ale Ucrainei sunt exploatație pozițiile lor în direcția de Nord și nord-est a regiunii Harkov.

“Inamicul de acolo s-a concentrat și pe apărarea pozițiilor ocupate anterior”, a spus Sinegubov.

Amintiți-vă că energia electrică a fost restaurată în 15 localități din regiunea Kiev, peste 7 mii de abonați au fost conectați în regiunea Kharkiv.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.