ca urmare a unui atac aerian asupra regiunii Kharkiv, un deputat a fost ucis/Facebook photo/Marina Osipenko

Deputatul Consiliului Municipal Balaklei Marina Osipenko a murit. Trupul ei a fost găsit sub dărâmăturile unei case din satul Milova, regiunea Kharkiv.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al “blocului Svetlichnaya “împreună!”.

Fata se afla într-una din casele distruse ca urmare a exploziei bombei rusești. Corpul ei a fost găsit sub dărâmături.

“Ca urmare a atacului aerian de seară (10 martie – n. Red.) în satul Milov al comunității Balakleya, am pierdut un adevărat patriot, o personalitate strălucitoare și o persoană minunată – colegul nostru, deputat al Consiliului Municipal Balakleya din blocul Svetlichnaya “împreună!”Marina Osipenko,” mesajul citește

După cum a raportat anterior UNIAN, Harkov și regiunea au fost sub focul constant al trupelor rusești timp de două săptămâni. Invadatorii distrug literalmente orașul cu tot felul de arme pe care armata rusă le are la dispoziție. Școala internată psihoneurologică Oskol era sub foc, unde la momentul bombardării erau 330 de persoane, printre care sedentare.

în plus, rețeaua a arătat consecințele unui obuz lovit de ocupanții ruși într-o clădire înaltă din Kharkiv de pe Strada Eroilor muncii. Femeia care se afla în apartament a murit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.