13 clădiri au fost avariate în regiunea Jitomir ca urmare a unui atac aerian de către ruși/fotografia serviciului de urgență de Stat

în regiunea Jitomir ca urmare a unui atac aerian 13 clădiri.

Acest lucru este menționat în mesajul serviciului de urgență de Stat al Ucrainei pe rețeaua socială Facebook.

Potrivit raportului, pe 20 Martie în regiunea Jitomir, ca urmare a unui atac aerian asupra așezărilor din Districtul Korostensky, 13 clădiri au fost avariate. Trei persoane au fost rănite anterior.

Se raportează că incendiile care au apărut ca urmare a bombardamentelor au fost eliminate. Unitățile GSCHS continuă să demonteze molozul de la locul clădirilor deteriorate.

Citește și:  ocupantul a povestit cum ucid ucrainenii pașnici cu copii: a pus trei! (audio) Ocupantul a povestit cum ucid ucraineni pașnici cu copii: “am ucis trei!”(audio) situația din regiunea Jitomir: inamicul a lovit Districtul Korostensky (foto) Situația din regiunea Jitomir: inamicul a lovit Districtul Korostensky (foto) invadatorii au spart site-ul web al Consiliului regional Zhytomyr și au postat știri false Ocupanții hacked site-ul web al Consiliului Regional Jitomir și postat știri false

război în Ucraina

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.