salvatorii Sting incendiile și demontează molozul în regiunea Kharkiv/fotografia Poliției Naționale

în regiunea Kharkiv, ocupanții continuă să tragă zone rezidențiale și facilități de infrastructură, există morți și răniți.

Acest lucru este raportat pe Facebook de poliția din regiunea Kharkiv.

se remarcă faptul că inamicul a crescut intensitatea bombardamentelor din Kharkiv și așezările din regiune.

“Regiunea Kharkiv a cunoscut o noapte dificilă. Ocupanții ruși au bătut cartiere rezidențiale, spitale, infrastructură și facilități industriale fără oprire. Ca urmare a numeroaselor distrugeri și incendii, există morți și răniți”, se arată în raportul poliției.

La rândul său, Departamentul Principal al Serviciului de urgență de Stat din regiunea Harkov a declarat că în ultima zi, salvatorii au făcut 42 de călătorii pentru a elimina incendiile cauzate de bombardamente, precum și demontarea molozului clădirilor distruse. În total, au fost implicate aproximativ 25 de echipamente și aproximativ 120 de persoane.

Se remarcă faptul că noaptea trecută pe teritoriul uzinei autogene Harkov, ca urmare a unei lovituri de muniție inamică, o clădire de producție a ars, zona de incendiu a fost de 800 mp. m. focul a fost eliminat.

De asemenea, unitățile pirotehnice ale GSCHS au continuat să neutralizeze muniția de artilerie care nu a explodat – au fost elaborate aproximativ 30 de adrese.

 fotografia Poliției Naționale fotografia serviciului de urgență de Stat

după cum a raportat UNIAN, SBU a interceptat o conversație telefonică a ocupanților. În Harkov, armata rusă a primit comanda de a trage asupra civililor. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.