în regiunea Kharkiv, un avocat

În regiunea Harkov, un avocat care a transmis ocupanților date despre locația Forțelor Armate ale Ucrainei a fost informat despre suspiciunea de înaltă trădare.

Acest lucru este raportat de către Biroul Procurorului General.

Potrivit anchetei, avocatul a furnizat reprezentanților Federației Ruse informații despre locația și cantitatea de echipament militar al Forțelor Armate ale Ucrainei în orașul Harkov și regiunea Harkov. El a raportat informațiile printr-unul dintre mesageri.

Avocatul a fost informat de suspiciune în conformitate cu partea 2 a articolului 111 “înaltă trădare” din Codul Penal al Ucrainei. Problema alegerii unei măsuri preventive sub formă de detenție în conformitate cu articolul 615 din Codul de Procedură Penală al Ucrainei este rezolvată acum.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Poliția din Kiev a reținut un trădător la una dintre stațiile de metrou. Suspectul sa prezentat ca un călugăr, a ajutat armata rusă.

în timpul unei percheziții a casei sale, au fost confiscate dovezi care indică implicarea în activități de informații și sabotaj pe teritoriul Ucrainei și sprijinirea ocupanților.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.