ocupanții au oferit copiilor o excursie gratuită la Muzeul lorei locale, din care Rashiștii au eliminat anterior toate exponatele valoroase au fost deja scoase/captura de ecran din videoclipocupanții le-au oferit copiilor o excursie gratuită la Muzeul lorei locale, din care Rashiștii au scos deja toate exponatele valoroase/captura de ecran din videoclip

În regiunea Herson, Rashiștii au decis să creeze o altă imagine pentru televiziunea de propagandă a Federației Ruse. La 1 iunie, Ziua Copilului, rușii au organizat o “sărbătoare” cu arma.

Acest lucru este menționat în noua poveste TSN.

De Ziua Copilului, invadatorii au adunat copiii într-un parc local. Animatorii și” divertismentul ” așteptau copiii acolo: karaoke la cântece sovietice și vizionarea desenelor animate rusești. Toate acestea au avut loc însoțite de rashiști înarmați. Copiii puteau juca doar sub control și cu boturile de mitraliere.

În plus, ocupanții le-au oferit copiilor o excursie gratuită la Muzeul lorei locale, din care Rashiștii au scos deja toate exponatele valoroase. Chiar și acolo, copiii erau însoțiți de militanți înarmați.

Citește și:  Pregătirea pentru sosirea forțelor armate ale Ucrainei: în Herson, ocupanții jefuiesc epicentrul și exportă mărfuri în Crimeea-Kim Pregătirea pentru sosirea forțelor armate ale Ucrainei: în Herson, ocupanții jefuiesc” epicentrul ” și exportă mărfuri în Crimeea-Kim  Rasho - lucrătorii migranți din Regiunea Herson sunt angajați fermierilor pentru a culege căpșuni “Lucrătorii rasho-oaspeți” din Regiunea Herson sunt angajați fermierilor pentru a culege căpșuni copiii au găsit o mină în sandbox: un cadou periculos de la ocupanți a fost deja dezamorsat (video) copiii au găsit o mină în sandbox: un “cadou” periculos de la ocupanți a fost deja dezamorsat (video)

Anterior, UNIAN a raportat deja că Federația Rusă nu a permis scoaterea copiilor din Regiunea Herson de-a lungul “coridorului verde”. Când ocupantul nu a oferit un coridor umanitar pentru îndepărtarea adulților, autoritățile au încercat să scoată școlile internat, dar fără rezultat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.