facebook.com/DPSUkraine

În Regiunea Luhansk, militarii ucraineni au capturat un vehicul blindat de recunoaștere și patrulare inamic și au capturat un ocupant.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a serviciului de frontieră de Stat al Ucrainei.

“În Regiunea Luhansk, polițiștii de frontieră au din nou trofee Z, iar orcii au 200 și un prizonier… Un detașament combinat de polițiști de frontieră și soldați ai Forțelor Armate din Ucraina i-a condus pe invadatori de la periferia unuia dintre orașele ucrainene. Apărătorii Ucrainei au distrus mai multe unități de vehicule blindate inamice, iar orcii au, de asemenea, pierderi de forță de muncă”, se arată în raport.

facebook.com/DPSUkraine

În plus, serviciul de securitate de Stat a remarcat, ca urmare a bătăliei, soldații ucraineni au capturat un BRDM capturat și au capturat un ocupant.

A șaptesprezecea zi a opoziției eroice a poporului ucrainean față de invazia militară rusă a început.

De la începutul ostilităților, grupul tactic al Batalionului inamic treizeci și unu care operează pe teritoriul Ucrainei și-a pierdut capacitatea de luptă, a raportat Statul Major General. 

Pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie sunt de aproximativ peste 12 mii de personal.  Calculul este complicat de intensitatea ridicată a luptelor. 

Conform rezultatelor luptelor, majoritatea unităților forțelor armate ale Federației Ruse care au avut contact direct cu focul cu unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei sunt demoralizate, starea morală și psihologică a personalului continuă să scadă, sunt înregistrate cazuri de predare de către grupuri individuale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.