în regiunea Luhansk ocupată, ocupanții au început să mobilizeze chiar și minerii/fotografie ua.depositphotos.comîn regiunea Luhansk ocupată, ocupanții au început să mobilizeze chiar și minerii/foto ua.depositphotos.com

Din cauza pierderilor semnificative din față, rușii completează infanteria cu locuitorii orașelor recent capturate din Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“În teritoriile ocupate în 2014, toată lumea a fost deja mobilizată. Chiar și minerii de neînlocuit sunt luați acum. Euforia “asvabadeniya” a trecut rapid în orașele și satele recent capturate. Pentru că trebuie să te justifici în față. Cei care nu au avut timp să evacueze în regiuni sigure din Ucraina suferă. Ei sunt trimiși la birourile de înrolare militară împotriva voinței lor”, a scris el.

Citește și:  ocupanții iau documente personale de la Mobilizați de la Statul Major General ORDLO Ocupanții iau documente personale de la” Mobilizați ” de la Statul Major General ORDLO 2 milioane dintre oamenii noștri au fost duși în Federația Rusă, documentele lor sunt luate, sunt intimidați-Zelensky 2 milioane dintre oamenii noștri au fost duși în Federația Rusă,documentele lor sunt luate, sunt intimidați-Zelensky  peste un milion de ucraineni au fost filtrați forțat de ocupanți Peste un milion de ucraineni au fost “filtrați” forțat de ocupanți

Gaidai a menționat că ocupanții nu numără pierderile, deoarece locuitorii teritoriilor ocupate mor în cea mai mare parte. 

“Rușii nu au nevoie de ele pentru viitor, deoarece timp de opt ani populația “LNR” a fost o povară pentru bugetul Federației Ruse. Acum aceste pierderi financiare sunt rezolvate de bărbați”, a spus președintele OVA.

numai în Starobilsk în această săptămână, aproximativ 80 de bărbați au fost mobilizați cu forța. 

Acestea completează compoziția grupurilor de asalt, pe care APU le neutralizează în mod regulat.

“Pe 3 August, ocupanții au fost forțați să se retragă cu pierderi semnificative în 14 zone în care au încercat să îmbunătățească situația tactică”, a rezumat Gaidai.

Anterior, Observatorul militar-politic al grupului de rezistență la informații, Alexander Kovalenko, a declarat că ocupanții nu vor putea să profite de toate teritoriile regiunii Luhansk. Cu toate acestea, ei vor încerca în continuare să lupte pentru un “patch” gratuit al regiunii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.