în regiunea Sumy, salvatorii serviciului de urgență de stat au eliminat incendiul din cauza bombardamentelor/foto - GSCHS, t.me

În regiunea Sumy, salvatorii serviciului de urgență de stat au eliminat în mod repetat un incendiu care a avut loc ca urmare a bombardării artileriei în sectorul rezidențial.

Acest lucru este raportat de Centrul de presă al Serviciului de urgență de Stat din Telegram.

Pe 16 martie, salvatorii din regiunea Sumy au fost implicați de trei ori în eliminarea incendiilor care au apărut din cauza bombardării inamice a sectorului rezidențial din satul Bolshaya Pisarevka.

“Primul apel către linia de urgență 101 a fost primit la 22:42. Locuitorii locali au raportat că, ca urmare a lovirii artileriei inamice, o structură economică a luat foc. Un alt gardian a fost trimis la locul incidentului. La ora 23:10 și la ora 23: 40, salvatorii au lichidat din nou focul de pe teritoriul acestei așezări, care a apărut ca urmare a atacurilor de artilerie afectate”, relatează Serviciul de presă al Departamentului. 

 în regiunea Sumy, salvatorii serviciului de urgență de stat au eliminat un incendiu din cauza bombardării/foto - serviciul de urgență de Stat , t.me

Cu toate acestea, în ciuda tuturor dificultăților, salvatorii au reușit să salveze clădirile rezidențiale, dependințele și alte clădiri de la distrugere. Angajații Serviciului de urgență de stat au făcut acest lucru în intervalele dintre bombardarea ocupanților. reamintim că, după bombardarea ocupanților, piața Barabashovo din Kharkiv arde. 

nimeni nu a fost raportat încă despre morți sau răniți în urma bombardării zonei pieței Barabashovo. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *