de la începutul războiului, inamicul a introdus aproximativ 100 de mii de soldați în Ucraina/foto facebook.com/kommander.nord

În timpul luptelor de pe teritoriul Ucrainei, ocupanții au pierdut mai mult de 30% din personalul lor.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovich, în emisiunea teletonului de informații.

“mor, mor sute”, a remarcat el.

În special, potrivit lui Arestovich, recent aproximativ 250 de ocupanți au fost uciși lângă Mariupol și peste 700 au fost răniți.

În opinia sa, aproximativ 14-15 mii de personal au fost deja uciși, dar aceste date nu au fost încă confirmate.

Consilierul șefului PO a adăugat că, de la începutul războiului, inamicul a introdus aproximativ 100 de mii de militari în Ucraina, dintre care 13 mii au fost distruși definitiv, iar 18 mii sunt incapacitați.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, pierderile de luptă ale inamicului începând de duminică, 13 martie, se ridică aproximativ la peste 12 mii de oameni. Au fost distruse 374 de tancuri, 1.226 de vehicule blindate de luptă și 140 de sisteme de artilerie.

Citește și:  totul merge conform planului, dar nu avem un regiment: conversația armatei ruse a fost scursă în rețea “Totul merge conform planului, dar nu avem un regiment”: conversația armatei ruse a fost “scursă” în rețea acest război a fost aspirat din deget: invadatorul Federației Ruse a lovit cu o declarație neașteptată “Acest război a fost aspirat din deget”: invadatorul Federației Ruse a lovit cu o declarație neașteptată  doar pe moarte și asta este: ocupantul a povestit despre pierderile masive din Războiul din Ucraina “Suntem doar pe moarte și asta este”: ocupantul a spus despre pierderile masive din Războiul din Ucraina  pentru a supraviețui și a distruge Ucraina: lângă Kherson, ocupanții au început să caute hrană în cutii de gunoi “pentru a supraviețui și a distruge Ucraina”: lângă Kherson, ocupanții au început să caute hrană în cutii de gunoi

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.