zeci de ocupanți au fost distruși de APU în timpul zilei/fotografia Ministerului Apărării al Federației RuseÎn timpul zilei, AFU a distrus zeci de ocupanți/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Comandamentul operațional “sud” a raportat distrugerea a 31 de ocupanți ruși și a echipamentelor acestora.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Comenzii.se remarcă faptul că situația din zona de operare este complexă și tensionată.

“Inamicul continuă să desfășoare operațiuni militare la linia de apărare ocupată. Pentru a preveni ofensiva trupelor noastre și pentru a restabili poziția pierdută, crește componența grupării în direcția Krivoy Rog prin transferul unităților armatei a 35-a din Districtul Militar Estic”, se spune în raport.

După ce au mobilizat forțele într-o companie cu ajutorul vehiculelor blindate, ocupanții au încercat să efectueze operațiuni de asalt în două direcții: Belogorka – Andreevka și Dry Pond-White Well. Cu toate acestea, în încercarea de a restabili poziția pierdută, inamicul nu a avut succes și sa retras.

“Dar avionul inamic a devenit mai activ. De două ori, perechi de avioane de asalt Su-25 au atacat așezările din Districtul Berislavsky. Inamicul ne-a atacat pozițiile de cinci ori cu perechi de elicoptere. Nu există pierderi”, spune mesajul.

În plus, se remarcă faptul că, în mijlocul zilei, periferia sudică a orașului Kostroma a fost bombardată cu un lansator de rachete multiple “Grad”. O persoană a fost ucisă, una rănită, trei case private și linii electrice au fost avariate.

“Aviația armatei noastre a efectuat două lovituri asupra cetăților inamice din zonele Blagodatnoye și Pravdinoye”, a notat comanda.

Astfel, în funcție de rezultatele sarcinilor de tragere, unitățile de rachete și artilerie au asigurat pierderi inamice: 31 de ocupanți, un tanc T-72, obuziere “Carnation” și “Msta-B”, două mortare, trei unități de echipamente blindate și auto, precum și o dronă de recunoaștere.

“S-a confirmat că punctul de control al corpului 22 de armată al Trupelor de coastă ale Flotei Mării Negre a Rashiștilor a fost distrus la Cernobayevka. Volumul total al pierderilor inamice este clarificat”, se spune în notă.

În plus, se remarcă faptul că în Marea Neagră, gruparea navelor flotei inamice nu sa schimbat. El continuă să se ascundă în zone sigure pentru rachete și să păstreze pregătite două transportoare de rachete cu 16 rachete și trei nave mari de aterizare.

reamintim, ocupanții au lovit regiunea Dnipropetrovsk din “uraganele”: sunt răniți, zeci de case sunt avariate.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.