APU a eliminat comandantul regimentului aerian inamic/fotografie gtrk-kostroma.ru

Apărătorii ucraineni au lichidat un alt ofițer al armatei țării ocupante. De data aceasta, căpitanul Alexey Nikitin a fost ucis.

rusul “GTRK Kostroma” scrie despre acest lucru.

Se remarcă faptul că ocupantul ” a murit în timp ce își îndeplinea datoria oficială.” Căpitanul Nikitin a servit într-una din unitățile militare din Anapa. El a condus Regimentul Kostroma al trupelor aeriene. 

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.