inamicul a lovit regiunea Dnipropetrovsk toată noaptea: numai în Nikopol-40 de sosiri/fotografie t.me/dnipropetrovskaODA Inamicul a bătut Regiunea Dnipropetrovsk toată noaptea: numai în Nikopol-40 de sosiri/fotografie t.me/dnipropetrovskaODA

în această noapte, explozii au fost auzite tot timpul în regiunea Dnipropetrovsk. Rușii au bătut două districte ale regiunii. 

Acest lucru a fost anunțat de către șeful Dnipropetrovsk Ova Valentin Reznichenko.

“Armata rusă a acoperit două districte cu foc-Nikopol și Krivoi Rog. Au fost bătuți cu arme diferite. Inamicul l-a lovit pe Nikopol de două ori de la grade. 40 de rachete au zburat în oraș. Până la 10 case private și dependințe au fost avariate. A fost un incendiu la o întreprindere locală – un autobuz și mai multe mașini au fost distruse”, a spus el.

Citește și:  rușii atacă în două direcții, asaltul de lângă Bakhmut s-a încheiat cu un eșec Rușii conduc ofensive în două direcții, asaltul de lângă Bakhmut sa încheiat cu un eșec Ucraina interceptează probabil inițiativa strategică-ISW Ucraina interceptează probabil inițiativa strategică-ISW  APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 - OK Yug într-o zi APU a distrus trei depozite de muniții inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 – OK “Yug” într-o zi

potrivit șefului OVA, din fericire, oamenii nu au fost răniți. 

În plus, inamicul a trimis o rachetă X-59 comunității laice (la 40 de kilometri de Nikopol spre granița administrativă cu regiunea Zaporozhye). 

“Există o distrugere a locuințelor. Conducta de gaz a fost dezactivată. Anterior, fără victime”, a spus Reznichenko.

au bătut și districtul Krivoi Rog.

“Au fost loviți de uragane și artilerie cu butoi. Comunitățile Karpovskaya și Zelenodolsk au intrat sub focul inamic. Oamenii sunt nevătămați”, a rezumat șeful Administrației regionale.

foto rușii au bătut regiunea Dnepropetrovsk toată noaptea pe 05 August 2022 © foto t.mi/dnipropetrovskaODA foto rușii au bătut regiunea Dnepropetrovsk toată noaptea pe 05 August 2022 fotografie t.me/dnipropetrovskaODA foto rușii au bătut regiunea Dnepropetrovsk toată noaptea pe 05 August 2022 © foto t.mi/dnipropetrovskaODA foto rușii au bătut regiunea Dnepropetrovsk toată noaptea pe 05 August 2022 fotografie t.me/dnipropetrovskaODA

După cum a scris UNIAN, pe 4 August, invadatorii au acoperit Districtul Kryvyi Rih din regiunea Dnipropetrovsk din “uraganele”, o femeie a fost rănită.

Pe 3 August, a devenit cunoscut faptul că ocupanții au acoperit de două ori cartierul Krivoy Rog cu foc – au lovit comunitatea Zelenodolsk cu scoici de cluster din “uragane”. În urma bombardamentului, un bărbat de 73 de ani a fost rănit, zeci de case au fost avariate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.