probabilitatea loviturilor cu rachete în regiune rămâne foarte mare/foto REUTERSprobabilitatea loviturilor cu rachete regiunea rămâne foarte mare/foto de REUTERS

Ocupanții încearcă să activeze recunoașterea aeriană în Odessa și regiunea Odessa.

Acest lucru a fost anunțat de către Secretarul de presă al președintelui administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk.

El a menționat că noaptea din Odessa și din regiune a trecut fără bombardamente.

Citește și:  APU a dat o respingere dură ocupanților ruși în anumite direcții APU a dat o respingere dură ocupanților ruși în anumite zone inamicul își poate ateriza DRG - urile pe coasta Odessa - OK Pivden Inamicul își poate ateriza DRG-urile pe coasta Odesei-OK “Pivden” într-una din direcțiile inamicul a intrat în ofensivă-Statul Major General Într-una din direcții, inamicul a intrat în ofensivă-Statul Major General  două mine de mare inamice au fost rupte ancora în Marea Neagră de o furtună În Marea Neagră, două mine marine inamice au fost smulse din ancorele lor de o furtună

“Inamicul încearcă să activeze recunoașterea aeriană. Inclusiv prin observarea distrugerii pe care o provoacă prin efectuarea de atacuri cu rachete pe teritoriul nostru”, a spus Bratchuk.

Potrivit acestuia, probabilitatea loviturilor de rachete în regiune rămâne foarte mare. Inamicul poate efectua astfel de atacuri din Marea Neagră, unde fregata sa este un purtător de rachete maritime “Caliber”, precum și de la aeronave strategice de aviație care sunt trimise spre Ucraina de pe teritoriul Federației Ruse.

Bratchuk a cerut, de asemenea, cetățenilor să nu neglijeze regulile de siguranță și comportament cu obiecte explozive de pe coasta Mării Negre, plajele Odessa, deoarece aceste teritorii sunt exploatate.

situația din regiunea Odesa:

Pe 15 mai, în regiunea Odessa, specialiștii au distrus două mine inamice transportate pe coastă în timpul unei furtuni recente.

Înainte de aceasta, șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a spus că, ca urmare a furtunii, o mină de mare inamică a fost efectuată pe plaja din Odessa.

Pe 27 mai, Secretarul de presă al șefului administrației militare regionale din Odessa, Serghei Bratchuk, a raportat că în zona maritimă a Ucrainei, ocupanții au “împrăștiat” până la 600 de mine care se deplasează în zona apei.

la 1 iunie 2022, au apărut informații că inamicul își poate ateriza DRG-urile pe coasta Odesei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.