Severodonetsk/foto Igor606 Severodonetsk/foto Igor606

Ocupanții ruși lansează o ofensivă pe scară largă în Regiunea Luhansk, au acumulat un număr suficient de rezerve.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Situația este extrem de dificilă de-a lungul întregii linii a frontului Luhansk. Declarăm că orcii lansează o ofensivă pe scară largă în regiunea noastră, au acumulat un număr suficient de rezerve și astăzi toate așezările libere din regiune sunt în flăcări”, a spus Gaidai într-un comunicat.

Potrivit acestuia, luptele au loc deja în zona industrială din Severodonetsk, trupele ucrainene controlează teritoriul uzinei Azot.

“Rashiștii avansează de-a lungul autostrăzii Lisichansk-Bakhmut, așezările cele mai apropiate de ea sunt sub bombardamente constante. Lisichansk a suferit de bombardamente masive rusești toată ziua”, a spus Gaidai.

el a menționat că acum este imposibil să se stabilească numărul victimelor din oraș.

“Apărătorii ucraineni nu sunt înconjurați, în plus, provoacă pierderi semnificative inamicului. Spitalele și morgile din teritoriile ocupate sunt pline de Rashiști. Rapoartele din știrile propagandei ruse despre unele “ultimatumuri” sunt prostii”, a subliniat el.

Reamintim că încă 43 de persoane au fost evacuate din Regiunea Luhansk în timpul zilei. Pentru a ridica oameni, poliția și voluntarii merg în jurul adăposturilor și caselor de bombe.

ajuta proiectulne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.