președinte al Consiliului Regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk a raportat că ocupanții au bombardat Districtul Dnipro/foto Unian, Andrey MarienkoPreședinte al Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukașuk a spus că ocupanții tras la districtul Nipru/foto UNIAN, Andrey Marienko

Ocupanții ruși au lansat mai multe atacuri cu rachete în regiunea Dnipropetrovsk. Ca urmare a atacului inamic, există o distrugere gravă.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

Noaptea din Regiunea Dnipropetrovsk a fost neliniștită. Dimineața a fost, de asemenea, neliniștită.

“O noapte neliniștită și o dimineață neliniștită. Avem mai multe”sosiri”. Distrugere gravă. Salvatorii demontează dărâmăturile și caută oameni”, a spus el.

La rândul său, președintele Consiliului regional Dnipropetrovsk, Mykola Lukashuk, a declarat că ocupanții decojite Districtul Nipru:

“În dimineața-trei “sosiri” în districtul Dnipro. Acum sunt clarificate informații despre victime și amploarea distrugerii. În alte districte ale regiunii, noaptea a trecut în liniște.”

Citește și:  inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă și regrupează trupele în Donechchina Inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă și regrupează trupele în Donechchina Federația Rusă a trimis 110 BTG în Ucraina, dar nu a fost posibil să se obțină un succes semnificativ - Pentagonul Rusia a trimis 110 BTG în Ucraina, dar nu a reușit să obțină un succes semnificativ – Pentagon  ocupanții transferă forța de muncă și echipamentul militar din Crimeea în Zaporozhye Ocupanții transferă forța de muncă și echipamentul militar din Crimeea în Zaporozhye

anterior, UNIAN a raportat deja că o fată de 11 ani care a intrat sub foc de la ocupanții din Privolye a murit în spitalul Niprului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.