inamicul mută unități separate ale Districtului Militar Estic de pe teritoriul regiunii Belgorod /foto Europa emergentăinamicul mută unități individuale Districtul Militar Estic de pe teritoriul regiunii Belgorod/foto Europa emergentă

Inamicul încearcă să obțină un punct de sprijin în direcția Slobozhansky și își consolidează activ gruparea în această regiune.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat UNIAN de către președintele Ministerului Apărării al Ucrainei, colonelul Alexander Motuzyanik.

“Conform datelor operaționale, în direcția Slobozhansky, inamicul își concentrează eforturile pe menținerea pozițiilor deja ocupate de el. Pentru a consolida gruparea locală, el mută unități separate ale Districtului Militar Estic de pe teritoriul regiunii Belgorod”, a spus Motuzyanik.potrivit acestuia, Statul Major General nu exclude posibilitatea unor provocări din partea ocupantului.

“Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei permite posibilitatea provocărilor și bombardării de către statul agresor în viitorul apropiat. Există, de asemenea, o amenințare de atacuri cu rachete împotriva infrastructurilor militare și civile”, a spus Motuzyanik.

Citește și:  Federația Rusă își continuă mobilizarea sub acoperire: Cazacii și șomerii agită Federația Rusă își continuă mobilizarea sub acoperire:” Cazacii ” și șomerii agită nu am văzut niciodată așa ceva în lume – Zelensky despre atrocitățile ocupanților ruși Nu am văzut niciodată așa ceva în lume – Zelensky despre atrocitățile ocupanților ruși rușii nu mai sunt iubiți: modul în care ucrainenii și-au schimbat atitudinea față de locuitorii Federației Ruse și Belarusului Rușii nu mai sunt iubit: Cum ucrainenii s-au schimbat atitudinea lor față de locuitorii din Federația rusă și Belarus

războiul din Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Ocupanții ruși au transferat o baterie de mortare autopropulsate grele ” Tulip “și o unitate înarmată cu mai multe lansatoare de rachete” Smerch ” de pe teritoriul regiunii Belgorod în zona orașului Izyum.

La 4 mai 2022, Forțele Armate ucrainene au ars un convoi de muniție rus lângă Raisin.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

Istoria se repetă: de ce Ucraina și Polonia ar trebui să-și amintească evenimentele de acum 200 de ani

Kornienko a povestit despre deputații-colaboratori din consiliile locale, dintre care majoritatea sunt din “OPZH”

Zelensky a avut o conversație telefonică cu președintele Poloniei: despre ce au vorbit

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *