Astăzi, pe 11 martie, a avut loc un briefing cu participarea a trei piloți ruși capturați. După cum a raportat UNIAN mai devreme, unul dintre ei, Maxim Kryshtop, a recunoscut că a primit un ordin direct de bombardare a clădirilor rezidențiale din Kharkiv. El a văzut ținta, dar a comis încă o bombardare criminală a populației civile. La briefing, pilotul și-a împărtășit opinia cu privire la închiderea cerului. Potrivit lui Kryshtop, acest lucru va ajuta la încheierea războiului din Ucraina cât mai curând posibil, care a fost dezlănțuit de Putin nazist cu acoliții săi.

Un jurnalist străin i-a pus o întrebare ocupantului captiv. El a cerut să-și împărtășească opinia cu privire la cererea autorităților ucrainene către NATO de a închide cerul peste țară în legătură cu invazia rusă și bombardarea orașelor.

Kryshtop a răspuns la întrebarea cu următoarele cuvinte:”cred că acest lucru va contribui la încheierea rapidă și rapidă a acestui conflict.”

Cel puțin pilotul capturat are dreptate în legătură cu ceva. Între timp, Statele Unite nici măcar nu pot fi de acord să trimită avioane în Ucraina. Potrivit Statelor, transferul MiG-29 nu va ajuta prea mult aviația noastră.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.