inamicul trage de-a lungul liniei de contact din mortare/foto Europa emergentăInamicul trage de-a lungul liniei de contact din mortare/foto Europa emergentă

inamicul este înrădăcinat în centrul Severodonetsk..

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

În direcția Donetsk, unitățile agresoare, cu sprijinul aviației, își concentrează eforturile principale asupra desfășurării operațiunilor ofensive.

Pentru a provoca pierderi și epuizarea personalului trupelor noastre, inamicul efectuează daune de foc de-a lungul liniei de contact de la mortare, artilerie cu butoi și lansatoare de rachete multiple. El a reparat o trecere a podului feroviar în apropierea așezării Kupyansk pentru a restabili aprovizionarea logistică a ramurii feroviare Kupyansk – Liman.

Citește și:  Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter aligator rus (video) Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter aligator rus(video)  curs pentru viitor: Chernihiv este gata să demonstreze tendința de recuperare înainte de sfârșitul războiului Cursul pentru viitor: Chernihiv este gata să demonstreze tendința de recuperare înainte de sfârșitul războiului calmul înainte de furtună: Administrația Regională de Stat Dnipropetrovsk avertizează asupra abordării invadatorilor Calm înainte de furtună: Dnipropetrovsk Administrația Regională de Stat avertizează cu privire la abordarea de invadatori  există o mare problemă cu accesul la medicamente în teritoriile ocupate temporar din Ucraina-Lyashko Există o mare problemă cu accesul la medicamente în teritoriile ocupate temporar din Ucraina-Lyashko

“În direcția Liman, inamicul a întărit unitățile și le-a regrupat. Cu sprijinul elicopterelor Ka – 52, el conduce o ofensivă în direcția Caravanei vechi din estuar, luptele continuă. În direcția Severodonetsk, agresorul a efectuat operațiuni de asalt în districtele de nord, sud și est ale orașului Severodonetsk, a obținut succes cu unități separate, este înrădăcinat în centrul orașului”, a raportat Statul Major General.

În același timp, în direcția Bakhmut, inamicul încearcă să înlăture unitățile trupelor noastre din pozițiile lor din zonele Belogorovka și Vrubovka. El a folosit avioane de asalt și armată în zonele așezărilor Kamyshevakha, Berestovo și Pochechnoye.

În direcția Zaporozhye, inamicul a efectuat lucrări de inginerie pentru a îmbunătăți fortificațiile celei de-a doua linii de apărare. S-a mutat în zona așezării Vasilevka la Batalionul de tancuri T-62 și la Batalionul cu pușcă motorizată.

În direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky și Novopavlovsky, inamicul deține poziții ocupate, provoacă daune de foc din mortare și artilerie de butoi.

În direcția Southern Bug, inamicul își concentrează eforturile principale pe păstrarea împrumuturilor ocupate și crearea de linii suplimentare de apărare. În zonele așezărilor Nikolaevka, Novopavlovskoye și Shirokoye, el a efectuat bombardamente masive de la mai multe lansatoare de rachete, artilerie cu butoi și mortare.

situația din Severodonetsk:

în direcția Seversky inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă, nu s-au găsit semne de creare a grupurilor de grevă. Pentru a demonstra prezența și a preveni transferul unităților forțelor de apărare în alte zone din zonele de frontieră ale regiunilor Bryansk și Kursk, au fost identificate unități ale Forțelor Armate ale Federației Ruse.

La 31 mai 2022, la Severodonetsk, trupele rusești au intrat într-un rezervor cu acid azotic, care se află pe teritoriul unei fabrici chimice locale. Cetățenii au fost îndemnați să pregătească imediat măști de față înmuiate în soluție de sodă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.